
MENÚ DEL SOPAR
Realitzem el lliurament a domicili del Menú del Sopar de dimarts a diumenge
de 19.00 a 22.30
Demana el teu Menú del Sopar aquí a la web o truca'ns al telèfon
+34 934 274 306
El preu del Menú del Sopar amb entrega a domicili
45.50€
PRIMER PLAT A ESCOLLIR

LLENGUES D'ALBERGÍNIA
albergínia, pebrot, cogombre, tomàquet
1 porció

albergínia, pebrot, cogombre, tomàquet

TORTITAS DE PATATA
ou, patata, ceba, farina, sal, pebre, oli vegetal
1 porció

ou, patata, ceba, farina, sal, pebre, oli vegetal

CROQUETES DE PATATA AMB CARN DE VEDELLA
carn de vedella picada, puré de patates, ou, farina
1 porció

carn de vedella picada, puré de patates, ou, farina

BANOSH
gra de blat de moro, nata, crema agra, formatge, sal
1 porció

gra de blat de moro, nata, crema agra, formatge, sal

COLIFLOR I BRÒCOLI ARREBOSATS
coliflor, bròquil, ou, farina
1 porció

coliflor, bròquil, ou, farina

AMANIDA “KOZATSKA”
Ració - 150 g. Ingredients principals: llengua de vedella, ou, bolets, pèsols verds, cogombre adobat, ceba fregida, ceba blava, formatge, maionesa
1 porció

Ració - 150 g. Ingredients principals: llengua de vedella, ou, bolets, pèsols verds, cogombre adobat, ceba fregida, ceba blava, formatge, maionesa

SOPA DE PEIX A L'ESTIL DE YUSHKA DE KHERSON
brou de peix, patata, espècies
1 porció

brou de peix, patata, espècies

BROU DE POLLASTRE AMB PASTA
brou de pollastre casolà, pasta, mandonguilles
1 porció

brou de pollastre casolà, pasta, mandonguilles
SEGON PLAT A ESCOLLIR

CONILL AL VI BLANC
carn de conill, vi blanc, espècies
1 porció

carn de conill, vi blanc, espècies

ÀNEC AMB PRUNA NEGRA I POMA AL FORN
cuixa d'ànec, poma, prunes negres, espècies
1 porció

cuixa d'ànec, poma, prunes negres, espècies

ESTOFAT DE VEDELLA
carn de vedella, verdura, espècies
1 porció

carn de vedella, verdura, espècies

PICANTÓ
picantó, espècies, all
1 porció

picantó, espècies, all
POSTRE A ESCOLLIR

PASTÍS MONASTYRSKA SVITLYTSIA AMB CIRERA
increïble combinació de tubets cruixents, crema suau i lleugera acidesa de cirereta
1 porció

increïble combinació de tubets cruixents, crema suau i lleugera acidesa de cirereta