Cat

Restaurant de menjar ucraïnès

Korchma Rodyna

Barcelona

Корчма Родина

Korchma Rodyna

La Carta del Restaurant Korchma Rodyna us ofereix una gran varietat de plats nacionals de cuina ucraïnesa: adobats de pròpia elaboració, rotllets de col farcits de carn i arròs - gólubtsi, borsch, salo, varenyky i deruny.


Els plats tradicionals de diferents regions d'Ucraïna es preparen amb especial respecte als antics i nous costums del poble ucraïnès.


L'ús de molts components i la combinació de diversos sistemes de cocció tèrmica garanteixen l'excel·lent sabor, aroma i sucositat dels plats de la cuina ucraïnesa.


Estem oberts de 13.00 a 23.00 de dimarts a diumenge


El nostre número de telèfon: +34 934 274 306


Us esperem a Carrer de Muntaner, 443-445, 08021 Barcelona


Desitgem veure'ls aviat

Комплексні обіди, сніданки та вечеря

Menú Diari, Esmorzar, Sopar

En un ambient tranquil i relaxant podreu gaudir de la gastronomia ucraïnesa amb el nostre Menú Diari de dimarts a divendres de 13.00 a 17.00 o el nostre especial Menú del Sopar de 19.00 a 23.00. Reserveu la taula via la nostra web o truqueu-nos al telèfon: +34 934 274 306.

Si no disposeu del temps suficient per visitar-nos, podeu demanar el vostre Menú Diari o Menú del Sopar a la nostra web i us l'emportem. El lliurament és gratuït a tot Barcelona.

Trobareu tota la informació detallada a les pàgines de ESMORZAR, DINAR, SOPAR.

Кейтерінг

Càtering

Pack Menú del Restaurant "Korchma Rodyna" és una alternativa ideal per aquells dies quan no hi ha temps per cuinar, o ve de gust que la taula estigui organitzada pels especialistes, o els seus amics ja són a la porta, o simplement hi ha ganes de quedar-se a casa i assaborir un deliciós sopar nivell restaurant.

Preparem una àmplia selecció de plats per a tots els gustos i per a qualsevol nombre de persones, des de 2 fins a 250 plats en una reserva. Només cal mirar els nostres pack menús o planificar un menú personalitzat i posar-se en contacte amb l'encarregada del restaurant.

Informació detallada per telèfon: +34 609 55 46 25

A la pàgina de Càtering trobareu informació sobre les variacions del menú.

Les comandes s'accepten els dies laborables de 12.00 a 17.00.

Zona de lliurament - Barcelona

Condicions de pagament: prepagament en línia a una targeta bancària o en efectiu - si ho recull al restaurant.

Бізнес-ланчі

Business Lunch per a empreses i oficines

Per a les empreses i oficines, el nostre restaurant Korchma Rodyna ofereix un menú tancat de Business Lunch, on cadascú podrà trobar exactament aquells plats que satisfacin les seves necessitats i gustos.

Teniu l'oportunitat de crear un menú individual per a tota la setmana per a la vostra empresa o demanar plats de la nostra llista.

Per rebre el lliurament de Business Lunch a temps, cal sol·licitar-ho amb anticipació a la nostra web o posar-se en contacte amb la nostra encarregada per telèfon: +34 934 274 306

Informació detallada a la pàgina Business Lunch + Catering

Дитяче меню

Carta, Menú i Càtering Infantil

Li agradaria encarregar un càtering per a festa infantil amb entrega a la sala de festa o parc? El Restaurant Korchma Rodyna sap el que els agrada als seus fills: mini hamburgueses i sandvitxos, amanides i canapès, postres.

Els plats preparats per Korchma Rodyna són rics i saludables, ja que sempre escollim uns productes frescos i naturals perquè els petits gaudeixin al màxim.

Les capsetes divertides i personalitzades donaran un toc de solemnitat al vostre esdeveniment.

A més, el Restaurant Korchma Rodyna ha preparat una opció de lliurament a domicili del Menú Infantil, que podeu trobar a la pàgina de Carta, Menú i Càtering Infantil

Reservar

Les reserves es cancel·laran al cap de 15 minuts de l'hora acordada. Truqui'ns, si us plau, a +34 934 274 306 si arriba tard.

Reservar
 • El Borsch Ucraïnès és "una part integral de la vida familiar i quotidiana d'Ucraïna". Aquest plat és part de la cultura ucraïnesa. Una sèrie de festivals i festes locals estan dedicats al borsch, que se celebren cada any a diferents ciutats d'Ucraïna. La varietat d'ingredients i mètodes de cocció de borsch ofereix un nombre il·limitat de receptes, cadascuna de les quals és única.

  Borsch Ucraïnès

  борщ
 • Gólubtsi, un plat que consisteix en carn picada barrejada amb arròs o sèmola embolicada en un full de col, té una història difícil i confusa, i molts països s'apropien del seu origen. En general, els “gólubtsi” eren un plat quotidià, però en algunes regions del marge dret del riu Dnipro se servien tradicionalment a la taula festiva.

  Gólubtsi

  голубцы
 • La forma de varényk s'assembla a mitja lluna. És un plat nacional ucraïnès que és igual de popular i important que el borsch. Els varényky es fan de massa i s'omplen de carn, patates, xampinyons, verdures, fruites, formatge, etc. Els varényky es coneixen des de l'època de la Rus de Kyiv, encara que per aquell temps se les anomenaven “pyroguy”.

  Varényky

  вареники
 • El salo i l'all són protagonistes importantíssims de la taula ucraïnesa. El saló tallat fi sobre pa de sègol fregat amb all és un aperitiu tradicional. El saló ha estat consumit a Ucraïna des del segle XVI, com a menjar que portaven els kozaks durant les seves expedicions, o mentre treballaven al camp. A Ucraïna és un tresor i, de fet, així és conegut: “El tresor Ucraïnès“. Hi ha un bon nombre de cançons, còmiques majoritàriament, el tema principal de les quals és aquest aliment.

  Salo

  сало
 • Un plat tradicional de la cuina ucraïnesa i algunes altres cuines eslaves, elaborat amb formatge casolà. Les coquetes de formatge casolà generalment se serveixen amb crema agra i sucre en pols. La mel, melmelades i fruites també són molt freqüents a acompanyar els syrnyky. Atès que els ingredients de syrnyky són tradicionals de la cuina ucraïnesa, el plat es pot considerar força antic.

  Syrnyky

  сырники

Fer una Comanda

La cuina ucraïnesa és una cuina de camp coneguda pels seus deliciosos sabors i les seves generoses formes de servir els comensals. És la nostra cultura i estil de vida de tot un país.

Des de l´antiguitat, la cuina ucraïnesa era famosa per una varietat de plats amb alta palatabilitat. Van ser creats basant-se en la rica varietat de productes utilitzats, diverses combinacions i ús de diversos mètodes de cocció.

Carta
dish
dish